REFRRER:path /

Jalkapallo

Jalkapallo -aihesivulla seuraamme pääasiassa AC Kajaanin otteita jalkapallon II divisioonassa. Seuraamme myös Kajaanin jalkapalloseurojen uutta yhteiseloa.

« »

Arajuuri avasi Suomen maalihanat jalkapallon MM-karsinnoissa

JUSSI ESKOLA
Pallo maalin kattoon ja hymy huulille.

STT

Turku

Paulus Arajuuri teki Suomelle avausmaalin jalkapallon MM-karsintojen ensimmäisessä ottelussa maanantaina Turun Kupittaalla. Arajuuri latasi kulmapotkun jatkotilanteesta pallon vastustamattomasti Kosovon maaliin.

– Maali tuli harjoitellusta erikoistilanteesta. Lam jatkoi hyvän keskityksen minulle ja vedin vain silmät kiinni niin paljon kuin jalasta lähti, kertoi Arajuuri.

Arajuuri harmitteli, että maali jäi Suomen ainoaksi.

– Lähdettiin hakemaan kolmea pistettä, mutta Kosovo puolusti taitavasti ja pystyi katkomaan hyökkäyksemme, totesi Arajuuri pettyneenä. Hän kehui kosovolaisten nopeutta ja ripeitä vastahyökkäyksiä.


– Tiesimme etukäteen, että Kosovo ei ole helppo vastustaja. Joukkue tulee varmasti nappaamaan karsintalohkossa lisää pisteitä, Arajuuri sanoi.

Roman Eremenko ei ollut maaottelussa parhaimmillaan. Suomen joukkue oli Eremenkon mukaan koko ajan muutaman askeleen kosovolaisia perässä.

– Pallo ei oikein pysynyt pelissä, ja sorruimme moniin harhasyöttöihin, Eremenko valitteli.

Myös Teemu Pukille jäi maaottelusta huono fiilis.

– Meidän olisi pitänyt pelata paremmin. Avausmaalin jälkeen pelimme meni lukkoon ja Kosovo pääsi nopeilla vastahyökkäyksillä moniin vaarallisiin tilanteisiin, Pukki harmitteli.

Joel Pohjanpalo yritti kärjessä järjestellä Suomelle maalitilanteita, mutta kosovolaisten tiukka puolustus piti miehen kurissa.

– Paljon jäi vielä parannettavaa seuraaviin otteluihin. Olimme vähän perässä koko ajan, ja puolustuspelimme ei ollut parhaimmillaan, Pohjanpalo totesi. (STT)

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »