REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Barkov ja Määttä mättivät kaksi maalia NHL-otteluissa

Carolinan Aho ja Teräväinen tehokkaina Philadelphiaa vastaan

STT

Philadelphia

Jääkiekon NHL:ssä Carolinan suomalaiskiekkoilijat Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen kaapivat tehopisteitä Philadelphiaa vastaan. Carolina vei ottelun selvin luvuin 4–1.

Aho kirjautti ottelusta tehot 1+1 ja Teräväinen 1+0. Toisessa erässä Aho petasi yhdessä Justin Faulkin kanssa paikan Teräväiselle, joka viimeisteli maalin ajassa 5.39. Kolmannessa erässä Aho löi vielä verkkoon ottelun päätösmaalin ajassa 14.23.

Aho nostettiin ahkeroinnistaan ottelun kolmen kirkkaimman tähden joukkoon.

Bostonin ja Pittsburghin välisestä väännöstä ei maaleja puuttunut, kun Boston kaatoi kotijäällään vastustajansa 8–4. Pittsburghin Olli Määttä laukoi ottelussa kaksi maalia. Bostonin maalilla Tuukka Rask torjui 22 kertaa.


Maalintekoon ehti myös Floridan Aleksander Barkov, joka teki myös kaksi maalia New Jerseytä vastaan. New Jerseyn riveissä Sami Vatanen kirjautti itselleen syöttöpisteen. Ottelu päättyi Floridalle 3–2.

Myös Arizonan ja Minnesotan välisessä ottelussa nähtiin suomalaismaali, kun Minnesotan Mikko Koivu laukoi osuman Arizonan Antti Raannan selän taa. Raanta torjui 31 kertaa ja Arizona vei voiton 5–3.

Nahsvillen maalilla Pekka Rinne puolestaan huhki 34 torjuntaa, kun Nashville kaatoi Edmontonin 4–2.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »