REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Carolinan Teräväinen ja Floridan Barkov tehokkaina NHL:ssä

Anaheimin Kossila teki ensimmäisen maalinsa NHL:ssä

STT

Toronto

Jääkiekon NHL:ssä Carolinan Teuvo Teräväinen teki yhden maalin ja oli syöttämässä kahta maalia, kun Carolina vei voiton Torontosta maalein 6–3.

Teräväisen ensimmäisessä erässä tekemä maali vei Carolinan 2–0-johtoon. Syöttöpisteet suomalaispelaajalle kirjattiin Victor Raskin toisessa erässä tekemästä maalista ja Brock McGinnin kolmannessa erässä tekemästä maalista.

Syöttöpiste kirjattiin myös Teräväisen joukkuetoverille Sebastian Aholle. Aho oli syöttämässä Elias Lindholmin ensimmäisessä erässä tekemää maalia.

Florida vei voiton Anaheimista

Floridan Aleksander Barkov teki puolestaan maalin Anaheimia vastaan pelatussa ottelussa, joka päättyi Floridan 8–3-voittoon. Lisäksi Barkov myös syötti kaksi maalia. Yhdestä Anaheimin maalista vastasi vuorostaan joukkueen suomalaishyökkääjä Kalle Kossila, jolle maali oli hänen NHL-uransa ensimmäinen. 24-vuotias Kossila on pelannut viime kaudet pääsääntöisesti AHL-joukkue San Diego Gullssissa. Tätä aiemmin hän kiekkoili NCAA-yliopistosarjassa.


Muista yön kierroksella pelanneista suomalaisista ylsi tehoille ainakin Minnesotan Mikael Granlund, jolle kirjattiin syöttöpiste New York Islandersia vastaan pelatusta ottelusta. Ottelun voitti Minnesota luvuin 6–4.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »