REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Carolinan Teräväinen teki hattutempun – Aho avasi kauden maalitilinsä

Carolina kaatoi Dallasin maalein 5-1

STT

Raleigh

Jääkiekon NHL:ssä Carolinan Teuvo Teräväinen on tehnyt hattutempun Dallasia vastaan pelatussa ottelussa. 23-vuotias suomalaishyökkääjä laittoi kiekon maaliin kolmesti peräkkäin ottelun kolmannessa erässä ja vei Carolinan 4–1-johtoon.

Hurricanesin Twitter-tilin mukaan hattutemppu oli Teräväisen NHL-uran ensimmäinen.

Teräväisen ensimmäinen maali syntyi ylivoimalla, kun kolmatta erää oli pelattu vajaat kolme minuuttia. Seuraavan kerran hän iski kiekon maaliin kolmannen erän kuudennella minuutilla. Hattutempun viimeistellyt kolmas maali syntyi puolestaan kolmannen erän yhdeksännellä minuutilla.

–  Minulla ei ikinä ole ollut näin paljon hattuja, Carolina tviittasi Teräväisen kommentoineen ottelun jälkeen.

Avausmaalista vastasi Aho


Ottelun avausmaalin teki Teräväisen joukkuetoveri Sebastian Aho, jolle maali oli ensimmäinen tällä NHL-kaudella. Aho oli myös syöttämässä Teräväisen ensimmäistä ja kolmatta maalia. Teräväiselle puolestaan kirjattiin syöttöpiste Ahon maalista.

Vauhdissa oli myös Jordan Staal, jolle kirjattiin neljä syöttöpistettä. Hän oli syöttämässä Ahon maali sekä kaikkia Teräväisen maaleja.

Ottelu päättyi Carolinan 5–1-voittoon. Loppulukemat iski taululle Carolinan Jeff Skinner, joka laittoi kiekon maaliin, kun ottelua oli muutama sekunti jäljellä.

Dallasin ainoan maalin teki toisessa erässä Aleksandr Radulov.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »