REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Chicago katkaisi pitkän tappioputkensa, Heiskasen maali ei pelastanut Dallasia tappiolta

STT

Chicago

Chicago on katkaissut kahdeksan ottelun tappioputkensa jääkiekon NHL:ssä. Chicago palasi voittokantaan kaatamalla Pittsburghin kotonaan 6–3.

Ottelu oli kahden erän jälkeen tasan 3–3, mutta Marcus Kruger iski Chicagon voittomaalin päätöserän alussa.

Tällä vuosikymmenellä kolme Stanley cupia voittaneen Chicagon alkukausi on ollut huono. Joukkue on koko liigassa viimeistä edellisenä.

Pittsburghin Olli Määttä kirjasi ottelussa yhden syöttöpisteen. Tulokaskauttaan pelaava Chicagon Henri Jokiharju pelasi 19 minuuttia.

NHL-debyyttikautta pelaava puolustaja Miro Heiskanen teki Dallasille toisessa erässä ylivoimalla 1–1-tasoitusosuman, mutta se ei pelastanut vierasjoukkuetta tappiolta, kun Anaheim eteni lopulta 6–3-voittoon.

Dallas romahti pahanpäiväisesti, sillä se johti ottelua toisessa erässä 3–1. Anaheim latoi päätöserässä neljä maalia.

Anaheimin sankari oli tshekkihyökkääjä Ondrej Kase, joka iski NHL-uransa ensimmäisen hattutempun, kolme maalia.

Leo Komarovin ja Valtteri Filppulan New York Islanders taipui kotonaan 2–3-tappioon Vegasille. Kotijoukkue Calgary otti maali-ilottelussa 6–5-jatkoaikavoiton Philadelphiasta.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »