REFRRER:path /

Jalkapallo

Jalkapallo -aihesivulla seuraamme pääasiassa AC Kajaanin otteita jalkapallon II divisioonassa. Seuraamme myös Kajaanin jalkapalloseurojen uutta yhteiseloa.

« »

Chile voitti Portugalin rangaistuspotkukilpailussa Confederations Cupissa

STT, AFP

Kazan

Jalkapallon Confederations Cupin välierässä Chile kukisti Portugalin rangaistuspotkukilpailussa keskiviikkona 3–0. Ottelun sankariksi nousi Chilen maalivahti Claudio Bravo, joka piti Chilen maalin puhtaana koko rangaistuspotkukilpailun ajan.

–  Olemme tyytyväisiä tulokseen ja siihen, miten pelasimme. Emme ole kuitenkaan voittaneet vielä mitään, Bravo sanoi ottelun jälkeen.

Chile kohtaa sunnuntain finaalissa joko Saksan tai Meksikon. Chilen valmentaja Juan Antonio Pizzi kuvailee olevansa ylpeä joukkueestaan. Hänen mukaansa ei ole väliä, kenet Chile finaalissa kohtaa. Pizzi sanoo, että joukkueen pitää vain palautua finaalia varten.

Erityisen suuri pettymys Portugalin häviö on Christiano Ronaldolle. Real Madridin tähtipelaaja on kohdannut epäilyitä tulevaisuudestaan, sillä hän valmistautuu vastaamaan veronkiertosyytöksiin oikeudessa ensi kuussa.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »