REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Coloradon Rantanen ratkaisi jatkoajalla

Teräväiselle tehopiste, kun Hurricanes avasi salamamaalein Devilsiä vastaan

STT

Helsinki

Jääkiekon NHL:ssä Coloradon Mikko Rantanen jatkoi vahvaa peliään vierasottelussa Anaheim Ducksia vastaan. Rantanen ratkaisi ottelun Coloradon eduksi 4–3 laukomalla kiekon maaliin vain hetki ennen jatkoajan päättymistä.

Rantanen nappasi lisäksi kahdesta maalista syöttöpisteet. Coloradon pelaajista 1+2-tehot hankki myös Nathan MacKinnon.

Rantanen vahvisti asemaansa NHL:n pistepörssin kärjessä ja johtaa nyt 32 tehopisteellä.

Carolinan Teuvo Teräväinen pääsi tehojen makuun kun Hurricanes repäisi ottelun avausminuutilla kahden maalin kaulan New Jersey Devilsiä vastaan. Teräväinen syötti kotijäillä 2–0-maalin ja kirjasi ottelusta tehot 0+1.

Ensimmäisen 30 sekunnin aikana tehdyt maalit jäivät Hurricanesin ainoiksi, ja Devils kaatui 2–1.

Teräväisen tutkaparilla Sebastian Aholla ei ollut paras päivä. Tällä kertaa ilman tehoja jäänyt suomalaishyökkääjä sai ottelun toisessa erässä jäähyn korkeasta mailasta.

Hintzille NHL-uran ensimmäinen osuma

Sunnuntain varhaispelissä Dallas Starsin suomalaiset olivat pelipäällä, kun Stars haki 6–2-vierasvoiton New York Islandersista. Esa Lindell viimeisteli kaksi maalia ja tulokas Roope Hintz osui NHL-uransa ensimmäisen maalin.

Lindell tasoitti pelin 1–1:een ja Hintz vei Starsin 2–1-johtoon. Lindellin 3–1-osuma oli sitten lopulta ottelun voittomaali. Lindell on nyt tehnyt kolme maalia tällä kaudella. Hintzistä puolestaan tuli kautta aikain 143:s suomalaismaalintekijä NHL-runkosarjassa.

Kuusi maalia on Dallasin korkein saldo tämän syksyn peleissä. Ykkösketjun koko kolmikko ylsi kolmeen tehopisteeseen, Aleksandr Radulovin koottua 2+1, Tyler Seguinin 1+2 ja Jamie Bennin 0+3.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »