REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Filppula iski maalin Philadelphian ottaessa murskavoiton Washingtonista

Maalin teki myös Dallasin Lindell

STT

Philadelphia

Jääkiekon NHL:ssä Philadelphian Valtteri Filppula on tehnyt maalin Washingtonia vastaan pelatussa ottelussa. Suomalaishyökkääjän toisessa erässä tekemä maali vei Philadelphian 5–2-johtoon. Peli päättyi Philadelphian 8–2-murskavoittoon.

Myös Dallasin Esa Lindell on tehnyt maalin ottelussa Coloradoa vastaan. Lindellin maali vei Dallasin 3–1-johtoon, ja ottelu myös päättyi samoissa lukemissa. Maali oli suomalaispuolustajan kauden ensimmäinen.

Syöttöpisteet yön kierroksella on kirjattu puolestaan Montrealin Artturi Lehkoselle, Winnipegin Patrik Laineelle, Pittsburghin Olli Määtälle ja Minnesotan Mikko Koivulle. Montreal hävisi Torontolle jatkoajalla luvuin 4–3. Winnipeg voitti Carolinan maalein 2–1, ja Pittsburgh voitti Floridan maalein 4–3. Minnesota puolestaan hävisi jatkoajalla Columbukselle maalein 4–5.

Kaikkiaan yön kierroksella pelataan 14 ottelua.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »
  • Tuoreimmat