REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Filppula mukana jatkoajan voittomaalissa Montrealia vastaan, Laineella kahden tehopisteen ilta

Saros torjui Nashvillen voittoon

STT

Philadelphia

Jääkiekon NHL:ssä Philadelphian Valtteri Filppula oli mukana syöttämässä Philadelphialle voiton tuonutta maalia ottelussa Montrealia vastaan. Jatkoajalle edennyt ottelu ehti vanhentua 1,26 minuuttia, kun Jakub Voracek viimeisteli voittomaalin Shayne Gostisbeheren ja Filppulan syötöistä.

Ottelun sankariksi noussut Voracek myös tasoitti ottelun päätöserässä, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä 1,25 minuuttia

Ottelu päättyi Filppulan ja kumppaneiden 3–2-voittoon kotijäällä. Voitto oli Philadelphian kolmas putkeen.

Winnipegille kotitappio

Patrik Laineen Winnipeg joutui puolestaan takaa-ajajan asemaan päätöserässä Los Angelesia vastaan. Ottelu siirtyi tasatilanteessa 2–2 kolmanteen erään, mutta Los Angelesin osumat veivät joukkueen kahden maalin johtoon isännistä. Laine onnistui kaventamaan ylivoimalla vielä peliajan viimeisen minuutin aikana, mutta summerin soidessa ottelun loppumisen merkiksi maalit näyttivät vierasjoukkue Los Angelesin hyväksi 4–3.

Laine kirjautti itselleen myös syöttöpisteen ottelun avausmaalista, jonka viimeisteli ylivoimalla Blake Wheeler.

Nashvillen Juuse Saros torjui 34 kertaa ja auttoi joukkueensa voittoon Detroitista. Nashville vei voiton vierasjäällä 3–2.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »