REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Haula kunnostautui maalinteossa –  Las Vegas päätti vieraskiertueen voitokkaasti

STT

Philadelphia

Suomalaishyökkääjä Erik Haulan edustama Las Vegas palasi voittokantaan jääkiekon NHL:ssä, kun se kukisti San Josen maalein 5–3. Haula viimeisteli avauserässä 1–1-tasoituksen.

Ottelu päätti Las Vegasin kuuden ottelun vieraskiertueen, ja Läntisen konferenssin kärkijoukkue pelaa seitsemän seuraavaa otteluaan kotikaukalossa.

Haula on tehnyt tällä kaudella jo 21 maalia, mikä on hänen ennätyksensä. Hän on myös summannut yhden kauden ennätyspisteensä 21+19=40.

Porilainen on ollut tällä kaudella toiseksi paras suomalainen maalintekijä NHL:ssä. Vain Winnipegin Patrik Laine on osunut useammin. Laineella maaleja on 24.

Lehkonen maalin makuun

Montrealin Artturi Lehkonen onnistui maalinteossa toisessa ottelussa peräkkäin, mutta Canadiens taipui 3–5-tappioon Philadelphiaa vastaan.

Vancouverin Markus Granlundin ilta oli synkkä, kun hän loukkaantui. Joukkueen valmentajan Travis Greenin mukaan Granlund loukkasi nilkkansa. Vancouver hävisi Itäisen konferenssin kärkijoukkue Tampa Baylle 2–5.

Suomalaismaalivahdeista yön kierroksella torjuivat Nashvillen Juuse Saros ja Arizonan Antti Raanta. Raannan Arizona kukisti jatkoajan päätteeksi Minnesotan 4–3. Nashville vastaavasti hävisi Ottawalle jatkoajalla 3–4. Raanta torjui 25 ja Saros 32 kertaa.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »