REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Haula maalin makuun –  Las Vegas kasvatti johtoaan läntisessä konferenssissa

STT

Minnesota

Jääkiekon NHL:ssä Las Vegasin suomalaishyökkääjä Erik Haula iski joukkueelleen 4–0-maalin Edmontonin verkkoon. Haula laukoi täysosumansa kolmannen erän alkupuolella.

Edmonton kavensi vielä 1–4:ään, mutta ei saanut kunnon kiriä aikaan. Leon Draisaitlin kavennusosuma jäi ottelun viimeiseksi. Edmontonin Jesse Puljujärvi sai peliaikaa 13.57, mutta ei päässyt tehopisteille. Viime kaudella pudotuspeleihin edennyt Edmonton on nyt ulkona pudotuspelipaikkataistelusta.

Las Vegasin debyyttikausi NHL:ssä on ollut menestys, ja joukkue kasvatti johtoaan läntisessä konferenssissa. Pahin uhkaaja Nashville hävisi perjantain vastaisena yönä oman ottelunsa Calgarylle 3–4 ja jäi jo kolmen pisteen päähän Las Vegasista.

Nashvillen maalivahti Pekka Rinne torjui Calgarya vastaan 27 laukausta. Kolmantena läntisessä konferenssissa majailee Winnipeg, joka ei pelannut torstain kierroksella. Las Vegasin etumatka Winnipegiin on viisi pistettä.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »