REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Hiirikoski ja Räty valittiin tähdistökentälliseen

Elina Paasonen
Puolustaja Jenni Hiirikoski (6) ja maalivahti Noora Räty valittiin tähdistökentälliseen.

STT

Pyeongchang

Maalivahti Noora Räty ja puolustaja Jenni Hiirikoski valittiin jääkiekon naisten olympiaturnauksen tähdistökentälliseen. Kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n valitsijat nimesivät Hiirikosken myös turnauksen parhaaksi puolustajaksi.

Olympiakultaa voittaneesta USA:sta tähdistökentälliseen valittiin hyökkääjä Jocelyne Lamoureux-Davidson, joka viimeisteli loppuottelun ratkaisseen osuman voittomaalikisassa.

Kanadan hopearyhmästä tähdistökentälliseen mahtuivat puolustaja Laura Fortino ja hyökkääjä Melodie Daoust, joka valittiin turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi. Hyökkäystrioon valittiin myös Sveitsin Alina Müller.

–  Ihan huikeaa. Mahtava fiilis päästä hakemaan mitali, spesiaalipäivä. Meillä on hieno joukkue, ja sitä kautta joskus tulee näitä henkilökohtaisiakin huomionosoituksia, Hiirikoski sanoi Suomen olympiajoukkueen Twitter-tilillä.


Hiirikoski valittiin myös Sotshin vuoden 2014 olympialaisissa tähdistökentälliseen ja turnauksen parhaaksi puolustajaksi. Suomi sijoittui Pyeongchangin kisoissa pronssille.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »