REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Hokki-junnut joukolla Tulevaisuuden tähtien turnauksessa

Riku Lokka
Hokin Jarkko Hiltunen (vas.), Tuomas Kyllönen, Janne Rautiainen, Tuomas Kähkönen, Ville Auma-aho, Samppa Kemppainen ja Veeti Lokka osallistuivat viikonloppuna Vierumäellä Tulevaisuuden tähdet-turnaukseen.
Kajaanin Hokin 2004-syntyneiden ikäluokalla oli vahva edustus jääkiekon Tulevaisuuden tähdet-turnauksessa Vierumäellä. Nuorimman maajoukkuetason, alle 16-vuotiaiden, kartoitustapahtumaan osallistui seitsemän joukkueen pelaaja.

Pohjoisen alueen joukkueessa pelasivat puolustajat Ville Auma-Aho ja Tuomas Kähkönen, hyökkääjät Samppa Kemppainen ja Veeti Lokka sekä maalivahti Jarkko Hiltunen.

Eri alueiden pelaajista kootussa yhdistelmäjoukkueessa hokkilaisista pelasivat puolustaja Tuomas Kyllönen ja hyökkääjä Janne Rautiainen. Turnauksessa olivat mukana myös aiemmin Hokin 04- ryhmään kuuluneet Lenni Hämeenaho (YJK) ja Joni Leinonen (Tappara).

Tulevaisuuden tähdet oli ikäluokan viimeinen näyttöpaikka helmi-maaliskuun vaihteessa järjestettävälle Pohjola-leirille. Tapahtumaan osallistui yhteensä 170 pelaajaa.

Lähipäivänä julkistetaan 64 pelaajaa, jotka täydentävät jo aiemmin Pohjola-leirille valittujen pelaajien listan. Aiemmin leirille on jo valittu 38 pelaajaa. Pohjola-leirillä valitaan ensimmäiset ikäluokan maajoukkue-ehdokkaat.

Kolmipäiväiseen Tulevat tähdet-turnaukseen osallistui 10 joukkuetta. Turnauksen voitti Etelä I. Yhdistelmäjoukkueen loppusijoitus oli seitsemäs ja Pohjoisen alueen joukkue oli yhdeksäs.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »