REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Jari Laukkanen pääsi töihin Kärppiin

Juha Neuvonen
Jari Laukkasen ura jatkuu Kärpissä.

STT

Kajaanin Hokista työttömäksi jäänyt entinen liigakiekkoilija ja -valmentaja Jari Laukkanen on nimitetty Kärppien kehitysvastaavan tehtävään.

Kärpät tiedotti maanantaina, että Laukkasen toimenkuvana on työskennellä seuran juniorivalmentajien mentorina ja osana pelaajatarkkailua sekä juniori- että ammattilaistasolla.

Kärppien urheilutoimenjohtajan Harri Ahon mukaan Laukkasen nimityksen suurin yksittäinen syy on Kärppien ennestään vahvan juniorityön kehittäminen.

–  Haluamme luoda mahdollisimman hyvät edellytykset ja tukitoimet huippulahjakkuuksien kehittymiselle ja sitä kautta olla omavarainen liigajoukkue, Aho lausui tiedotteessa.


Laukkanen kiekkoili pelaajaurallaan muun muassa Kärpissä. Valmentajana hän on työskennellyt Kärppien juniorijoukkueissa, KalPan liigajoukkueessa sekä Mestiksessä Kajaanin Hokissa.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »