REFRRER:path /

Jukka Niiraselle potkut IPK:sta

Pekka Pajala/Arkisto
Jukka Niirasen työ IPK:n Mestis-joukkueen valmentaja on päättynyt.
Iisalmen Peli-Karhut on vapauttanut kajaanilaisvalmentaja Jukka Niirasen tehtävästään. IPK:n Mestis-joukkueen uudeksi valmentajaksi on pestattu Janne Sinkkonen.

Kolmatta kautta IPK:ta valmentaneen Niirasen pesti päättyi joukkueen odotettua heikompaan menestykseen. IPK on tällä hetkellä sarjassa toiseksi viimeisenä.

– Jukka Niiranen on tehnyt seurassa hienoa työtä kolme vuotta. Päätös ei missään nimessä ollut helppo, mutta jotain meidän piti tehdä, IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Yli-Sipola myöntää seuran tiedotteessa.

– Valmentajanvaihdos on nyt herätys koko joukkueelle. Meillä on vielä 15 ottelua jäljellä. Mestis on meille ja Ylä-Savolle niin iso asia, että taistelemme vielä sarjapaikan puolesta täysillä.


Janne Sinkkonen on valmis ottamaan haasteen vastaan.

– Lupasin joukkueelle ja seurajohdolle, että Iisalmessa pelataan Mestistä myös ensi kaudella. Tilanne ei ole helppo, mutta kyllä me taistelemaan lähdemme, Sinkkonen sanoo.

Sinkkoselle Mestis on tuttu, sillä hän on toiminut aiemmin muun muassa Peliittojen ja sen edeltävän Heinolan Kiekon valmentajana sekä Savonlinnan Pallo-Kerhon valmentajana.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti