REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Komarov tykitti kaksi maalia Buffaloa vastaan

Ristolainen syötti kahdesti ja tappeli

STT

Dallas

Jääkiekon NHL:ssä Toronton Leo Komarovin kaksi maalia jäivät laihaksi lohduksi, kun Buffalo vei voiton kotijäällään 5–3. Komarov osui ylivoimalla avauserän päätösminuutilla ja toisen erän puolenvälin tienoilla, jolloin ottelu tasoittui 2–2:een. Komarovin onnistumisista huolimatta Buffalo saatteli Toronton kotimatkalle neljännen perättäisen tappion kanssa, kun Buffalon Zemgus Girgensons, Ryan O’Reilly ja Johan Larsson onnistuivat vielä maalinteossa. Toronton Mitchell Marner kavensi vielä päätöserän lopulla ylivoimalla.

Buffalon paidassa luistellut Rasmus Ristolainen syötti maalin kahdesti ottelussa. Ristolainen istui myös viisiminuuttisen tapeltuaan Toronton Nazem Kadrin kanssa toisessa erässä.

Hintzin NHL-komennus jäi lyhyeksi


Dallas Starsin organisaatiossa pelaava suomalaishyökkääjä Roope Hintz siirrettiin takaisin AHL-joukkue Texas Starsiin. Asiasta kertoo Dallas

Twitterissä

.

Dallas nosti Hintzin AHL:stä NHL:ään vajaa vuorokausi sitten hätävaraksi. CBS:n mukaan Dallas oli kuitenkin katsonut, ettei hätävaraksi maanantain Ottawa-otteluun kutsuttua Hintziä tarvita tällä kertaa.

Texas Starsissa 21-vuotias Hintz on tehnyt tällä kaudella 55 ottelussa tehot 15+12. Ilveksen kasvatti ei ole pelannut NHL:ssä vielä yhtään peliä.

Vuoden 2016 nuorten maailmanmestari Hintz on Dallasin toisen kierroksen varaus vuodelta 2015.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »