REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

KuKi-kasvatti Tuomas Ahtonen siirtyy Jokipoikiin

Kuhmon Kiva HT:n kasvatti Tuomas Ahtonen, 19, siirtyy Mestiksessä pelaavan Joensuun Jokipoikien riveihin.

Ahtonen pelasi aiemmin KalPassa, jonne hänellä oli myös liigasopimus. Sopimus kuitenkin purettiin kesäkuussa yhteisymmärryksessä seuran kanssa.

– Tuomas on todella työteliäs ja hyvä luistelija. Hän tekee töitä mielettömästi ja on erittäin kova kaksinkamppailija. Uskon että Tuomaksesta saamme paljon hyötyä joukkueellemme, Jokipoikien päävalmentaja Jouni Varis kuvailee seuran nettisivuilla.

Viime kaudella Ahtonen pelasi Nuorten SM-liigan runkosarjassa 29 ottelua tehoin 4+3. Kevään pudotuspeleissä Ahtonen takoi 13 ottelussa tehot 5+5 ja juhli joukkueensa kanssa Suomen mestaruutta.

– Koen, että minulla on Jokipoikien kautta mahdollisuus ottaa uusi steppi urallani. Isoin tavoite on totta kai auttaa joukkuetta menestymään ihan päätyyn asti, samalla kehittyen itse pelaajana eteenpäin, Ahtonen toteaa.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »