REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Laine jatkoi maalitehtailua – maalipörssin kärkeen

Haula ratkaisi voittolaukauskilpailun, Lehkonen teki maalin Montrealille

Bruce Fedyck
Patrik Laine on hurjassa vedossa.

STT

Helsinki

Winnipegin Patrik Laine on nostanut kauden maalimääränsä 40:een NHL-jääkiekossa. Laine osui Philadelphiaa vastaan ylivoimalla ennen päätöserän puoliväliä.

Laine on tehnyt maalin jo 11 ottelussa peräkkäin. Hän on liigan maalipörssissä jaetulla kakkossijalla Washingtonin Aleksandr Ovetskinin kanssa.

Philadelphia voitti ottelun 2-1. Valtteri Filppula syötti voittajien avausmaalin toisen erässä.

Las Vegasin Erik Haula teki voittolaukauskilpailun ratkaisumaalin, kun nevadalaisjoukkue kukisti vieraissa Buffalon 2-1. Varsinaisen peliajan kummatkin maalit tulivat päätöserässä.


Montrealin Artturi Lehkonen avasi joukkueensa maalitilin vierasottelussa Floridassa. Lehkosen maali syntyi ylivoimalla ajassa 4.10.

Montreal ja Tampa Bay ratkaisivat paremmuutensa vasta voittolaukauskilpailussa, jossa Tampa Bay veti pidemmän korren ja voitti 3-2. Lehkonen ei onnistunut ottelun ratkaisussa.

Tuukka Rask torjui 23/27 laukausta, kun hänen seuransa Boston kukisti Chicagon 7-4. Voittajien tehokkain oli David Krejci kahdella maalillaan.

Coloradon Mikko Rantanen laukoi yhden maalin ja sai kaksi syöttöpistettä Coloradon ja Arizonan välisessä ottelussa. Colorado vei voiton 5-2.

Myös Floridan ja New York Rangersin ottelu eteni voittolaukauskilpailuun. Aleksander Barkov teki voittolaukauskisassa maalin. Barkovin Florida vei voiton 4-3.

Toronton Kasperi Kapanen iski maalin Pittsburghia vastaan. Toronton Leo Komaroville kirjattiin puolestaan syöttöpiste. Toronto voitti 5-2.

Nashvillen Sami Vatanen iski yhden maalin ottelussa New Jerseytä vastaan. Nashvillen maalia vahtinut Juuse Saros päästi läpi kaksi laukausta ja torjui 27. Nashville hävisi New Jerseylle 2-3.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »