REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Laine turhautui ja pudotti hanskat, Armian vuoro tehdä maali

Mestarijoukkue Pittsburghille jälleen iso tappio

STT, TUOMAS ARKIMIES

Raleigh

NHL:n puolustavalle mestarijoukkueelle Pittsburgh Penguinsille on sattunut oudon monta niin sanottua ohi-peliä alkukaudella. Sunnuntaina oli Winnipeg Jetsin vuoro kurittaa Pittsburghia. Winnipeg voitti kotiottelunsa peräti 7–1.

Winnipegin suomalaishyökkääjä Joel Armia pääsi maalijuhlissa tehopisteille. Hänelle kirjattiin maali ja maalisyöttö. Patrik Laine jäi sen sijaan pisteittä. Laineen otteissa oli havaittavissa turhautuneisuutta, sillä hän pudotti hanskansa ja haastoi Pittsburgh-tähti Jevgeni Malkinin nyrkkitappeluun. Kahina loppui kuitenkin alkuunsa, kun tuomarit rynnivät kaksikon väliin. Sekä Laineelle että Malkinille tuomittiin tilanteesta kahden minuutin rangaistus.

Winnipegin Blake Wheeler kuritti Pittsburghia hattutempulla eli kolmella maalilla.

–  Kolme viime peliämme ovat sujuneet todella hyvin. Jos pelaamme oikealla tavalla ja pystymme pitämään tasomme, saamme kyllä maalipaikkoja. Tässä ottelussa pystyimme myös hyödyntämään ne, Wheeler totesi NHL:n nettisivuilla.

Ahon ja Teräväisen Carolinalle tappio

Pittsburghin päävalmentaja Mike Sullivan oli ymmärrettävästi pettynyt löylytyksen jälkeen.

–  Puhumme joukkueen kesken oikeiden asioiden tekemisestä. Puhumme oikeasta pelitavasta ja sijoittumisesta. Sitten teemme asiat kuitenkin täysin päinvastoin. Menetimme kiekkoja ja annoimme vastustajalle korkealaatuisia maalipaikkoja, ja he rokottivat niistä, Sullivan tuskaili.

Carolina Hurricanes hävisi sunnuntaina kotiottelunsa Anaheim Ducksille 3–4 voittomaalikilpailun jälkeen 3–4. Ratkaisumaalin Anaheimille upotti Corey Perry. Kotijoukkueen Sebastian Aho epäonnistui voittomaalikilvan yrityksessään.

Aholle ja hänen joukkuetoverilleen Teuvo Teräväiselle kirjattiin ottelussa syöttöpiste mieheen.

Sunnuntain kolmannessa pelissä Calgary Flames päihitti kotikaukalossaan Washington Capitalsin 2–1. Voittomaalin iski Sean Monahan.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »