REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Laineen Jets rymisteli voittoon entisten Tappara-tähtien kohtaamisessa

Philadelphian Jori Lehterä teki vihdoin kauden avausmaalinsa

STT

Helsinki

Winnipegin Patrik Laine ja Floridan Aleksander Barkov tekivät maalin mieheen, kun Jets nuiji Panthersin 7–2 kahden entisen Tappara-hyökkääjän kohtaamisessa NHL:ssä. Tappio katkaisi Panthersin kolmen ottelun voittosarjan. Floridalaiset ovat nyt kuusi pistettä New York Islandersia ja Carolina Hurricanesia perässä taistelussa itälohkon toisesta pudotuspelien villi kortti -paikasta.

Barkov tasoitti ylivoimalla pelin 2–2:een toisessa erässä, kun Jevgeni Dadonov löi paluukiekon suoraan ilmasta kohti Jetsin maalia ja kiekko osui Barkoviin matkalla maaliin. Osuma oli Barkoville kauden 20:s.

Ottelun viisi viimeistä maalia teki kuitenkin Jets, jolle voitto oli kolmas peräkkäinen. Laine iski taululle loppulukemat kauden 27. maalillaan runsaat puolitoista minuuttia ennen loppusummeria.

– Pelasimme hyvin kaksi ensimmäistä erää, mutta sitten he vain alkoivat tehdä maaleja ja me puolustimme huonosti. Se maksoi meille ottelun, Barkov sanoi Panthersin kotisivuilla.


Jetsin tulokas Kyle Connor laukoi kaksi maalia.

Lehterälle maali ja voitto

Kolmas entinen Tappara-hyökkääjä, Philadelphian Jori Lehterä teki kauden ensimmäisen maalinsa, kun Flyers voitti New Yorkissa Rangersin 7–4. Lehterä myös syötti yhden maalin ja nosti tehopisteensä 41 ottelun jälkeen lukemiin 1+4. Lehterän maali- ja pistemäärät ovat pudonneet tasaista tahtia hänen tulokaskautensa 2014–2015 jälkeen.

Flyersin maalivahti Michal Neuvirth luisteli vaihtoon alavartalovamman takia päästettyään 14 laukauksesta kolme taakseen ensimmäisessä erässä. Hänet korvannut Alex Lyon pysäytti 25 kiekkoa ja ansaitsi NHL-uransa ensimmäisen voiton.

–  Ensimmäinen NHL-voitto, siitä voi puhua pitkän aikaa. Hauska rakennus, hieno tunnelma. Kavereille ei voi antaa liikaa tunnustusta, he pelasivat todella hyvin, Lyon sanoi NHL:n sivuilla.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »