REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Leijonien kokoonpanoon noussut Osala on pelannut viimeksi kuukausi sitten

Ensimmäisestä olympiapelistäni tulee varmasti ikimuistettava kokemus

STT, TUOMAS ARKIMIES

Pyeongchang

Oskar Osala on vilpittömän iloinen siitä, että hän nousee vihdoin Leijonien pelaavaan kokoonpanoon Etelä-Korean olympiaturnauksessa. Osala ottaa ottelussa isäntämaata vastaan keskushyökkääjän paikan kentällisestä, jossa laidoilla viilettävät Mika Pyörälä ja Sakari Manninen.

–  Erittäin hienot on fiilikset. Kyseessä on urani ensimmäinen ottelu olympialaisissa pelaavassa kokoonpanossa. Ja tämä tulee isäntämaata vastaan, niin varmasti on ikimuistettava kokemus, Osala herkisteli tiistain jääharjoituksen jälkeen.

Seurajoukkuetasolla venäläistä Metallurg Magnitogorskia edustava Osala on omien sanojensa mukaan pelannut viimeksi 22. tammikuuta, eli tauko peleistä on pitkähkö.

Miten olet pitänyt virettäsi yllä?


–  Tuntuu, että se on pysynyt ihan hyvin. Olemme tehneet paljon fiksuja oheisharjoitteita, ja jäällä on tehty paljon pelinomaisia juttuja. Olo on terävä, Osala kertoi.

Hän jäi tiistain jäätreenin ohjatun osuuden jälkeen kaukaloon harjoittelemaan omatoimisesti aloituksia.

–  Tuon kentälle luisteluvoimaa, kamppailuvoimaa ja aloitusvoimaa, isokokoinen Osala sanoi.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »