REFRRER:path /

Jalkapallo

Jalkapallo -aihesivulla seuraamme pääasiassa AC Kajaanin otteita jalkapallon II divisioonassa. Seuraamme myös Kajaanin jalkapalloseurojen uutta yhteiseloa.

« »

Liverpool elää synkkää tammikuuta

Mestaruussarjan Wolverhampton kaatoi suurseura Liverpoolin cupissa

STT, TAPIO KESKITALO

Helsinki/Liverpool

Liverpoolin lupaavasti alkanut kausi on kääntynyt jyrkkään alamäkeen. Lauantaina joukkueen tuska lisääntyi entisestään, kun se putosi jalkapallon Englannin cupissa Wolverhamptonille.

Jürgen Kloppin valmentama Liverpool hävisi kotikentällään Wolverhamptonille maalein 1–2, joten sen urakka cupissa päättyi neljännelle kierrokselle.

Wolverhampton sai sen sijaan hieman lohtua vaisulle kaudelleen, sillä joukkue on Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla vasta sijalla 18.

Liverpoolille tammikuu on ollut sysimusta.


Kloppin miehistö on voittanut tammikuussa kaikki kilpailut mukaan lukien vain yhden kahdeksasta pelaamastaan ottelusta. Tällä viikolla joukkue on pudonnut myös liigacupissa, jossa sen urakka päättyi välieriin.

Klopp pyysi anteeksi

Wolverhamptonia vastaan Liverpool pelasi varamiehisellä joukkueella. Vastustajaansa selvästi enemmän palloa pitäneen kotijoukkueen esitys oli kokonaisuudessaan heikko, ja sen myös Klopp myönsi.

– Olen vastuussa tästä tuloksesta. Luulin valitsemani miehistön olevan valmis tähän peliin, mutta ilmiselvästi se ei ollut. Se ei tunnu hyvältä. Voin vain pyytää anteeksi, pettynyt Klopp sanoi BBC:lle.

Wolverhampton siirtyi jo avausminuutilla johtoon, kun Richard Stearman puski pallon Helder Costan antamasta vapaapotkusta maaliin.

Avauspuoliajan lopussa Costa syötti läpi Andreas Weimannin, joka viimeisteli varmasti 0–2-osuman.

Divock Origin 86. minuutilla kulmapotkun jälkitilanteesta laukoma kavennus jäi laihaksi lohduksi Liverpoolille.

Valioliigan suurseuroista myös Tottenham oli vähällä romahtaa cupissa.

Neljännen sarjatason Wycombe johti ottelua toisen puoliajan loppuhetkillä, mutta kotijoukkue Tottenhamin Dele Alli viimeisteli 89. minuutilla 3–3-tasoituksen.

Lontoolaisten sankariksi nousi Son Heung-min, joka laukoi 4–3-loppunumerot lisäajan seitsemännellä minuutilla. Lisäaikaa oli annettu kuusi minuuttia.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »