REFRRER:path /

Loris Karius tietää sen, kaikki tietävät sen

SEDAT SUNA
Mestarien liigan finaalista tuli painajainen Liverpoolin maalivahti Loris Kariukselle.

STT

Kiova

Liverpoolin maalivahti Loris Karius oli Mestarien liigan finaalin surullisen hahmon peluri. Kaksi karmeaa virhettä antoivat Real Madridille kaksi maalia, ja Liverpool taipui loppuottelun 1–3-tappioon. Pelin jälkeen Karius sai kuitenkin tukea, kuten kuuluukin.

Seuraavassa Kariuksesta sanottuaBBC:n otteluseurannasta poimittuna:

– Loris Karius tietää sen, kaikki tietävät sen. Harmi, tällaisessa pelissä, tällaisella kaudella. Harmittaa hänen puolestaan, hän on fantastinen poika. Toinen virhe johtui ensimmäisestä virheestä (Liverpoolin valmentaja Jürgen Klopp kommentoi virheitä)

– En ole varma mitä ensimmäisessä maalissa tapahtui, ottiko Karim Benzema palloa kädellään. Saksipotkulle hän ei voinut mitään. Ja kolmannessa maalissa pallolla oli paljon liikettä. Ei kyse ole Loris Kariuksen tekemistä virheistä, pääsimme finaaliin joukkueena ja joukkueena myös häviämme. Kyse on kaikista (Liverpoolin kapteeni Jordan Henderson)


– Inhimillisellä tasolla voit tuntea surua Loris Kariuksen puolesta. Tuo on hänen mukanaan läpi elämän. Tuollaiset virheet eivät kuulu tälle tasolle, Mestarien liigan finaaliin. Ensimmäinen niistä (virheistä), se käänsi peliä, enkä voinut uskoa näkemääni. Karmea tilanne hänelle, hän tarvitsee valtavasti tukea joukkuetovereiltaan nyt. Hän ei tarkoittanut, mutta maksoi heille pelin (Chelsean ex-tähti Frank Lampard)

– Otan osaa, mutta tärkeää on se kuinka nouset tästä. Olen itsekin ollut tuossa, se on synkkä paikka, toivon hänen pääsevän tästä yli. Pysy vahvana. Usko itseesi. Maalivahdit, pitäkää yhtä (ex-maalivahtisuuruus Neville Southall Twitterissä).

– Huono päivä voi sattua kenelle vain, muut menestykset odottavat sinua! Halaus! (italialaisseura Milano Inter englanninkielisellä Twitter-tilillään)

– Älä itke, pirullinen ilta voi sattua kenelle vain. Rohkeutta, mestari. Halaus (italialaisseura Napoli Twitter-tilillään)

– Saimme juuri soiton Kariuksen agentilta. Sori, ei onnistu (Englannin neljännen sarjatason seura Morecambe Twitter-tilillään, ennen kuin seura poisti tviitin)

Jätä kommentti