REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Mikael Granlundilla hurja neljän pisteen ilta 8 – 3-voitossa St. Louisista

Suomalaiset taituroivat tehopisteitä yön kierroksella

STT

St. Paul

Jääkiekon NHL:ssä Minnesotan Mikael Granlund tykitti neljä tehopistettä ottelussa St. Louisia vastaan. Ottelu päättyi Minnesotaan selkeään 8-3-voittoon.

Granlund teki kaksi maalia avauserässä. Lisäksi hän syötti Jared Spurgeonin maalin toisen erän lopulla sekä hattutempun tehneen Eric Staalin osuman päätöserässä.

Granlund on kauden 58 ottelussa tehnyt nyt 19 maalia ja 34 syöttöpistettä.

Myös Minnesotan Mikko Koivu onnistui maalinteossa. Lisäksi hän kirjautti syöttöpisteen Staalin toisesta maalista.


Tuukka Rask torjui Bostonin 4-3-jatkoaikavoitossa Carolinaa vastaan 29 kertaa. Carolinan paidassa luistellut Teuvo Teräväinen teki maalin ja syötti toisen. Myös Sebastian Aho laittoi kiekon verkkoon.

Yön NHL-kierroksen suomalaisista maalinteossa onnistui myös Aleksander Barkov, jonka joukkue Florida vei jatkoajalla 3-2-voiton Torontosta. Toronton Leo Komarov ja Kasperi Kapanen syöttivät molemmat maalin.

Nashvillen Pekka Rinne pysäytti kiekon 34 kertaa, kun vastassa oli Patrik Laineen ja Joel Armian Winnipeg. Laine syötti maalin kahdesti ja Armia kerran, mutta Nashville oli parempi maalein 6-5.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »