REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Minnesotan Mikael Granlund avasi maalitilinsä – kiekko upposi Bostonin Tuukka Raskin selän taakse

Winnipegin Laine upotti myös kiekon maaliin

STT

Boston

Jääkiekon NHL:ssä Minnesotan Mikael Granlund on iskenyt maalin ottelussa Bostonia vastaan. Boston kuitenkin nappasi selkeän voiton luvun 5–3.

Kauden ensimmäisen maalinsa tehnyt Granlund laittoi kiekon Bostonin maalivahdin Tuukka Raskin selän taakse kolmannen erän alussa. Maali vei ottelun tilanteeseen 4–2 Bostonin johtaessa.

Hetkeä myöhemmin samassa erässä Granlund pääsi yrittämään maalia myös rangaistuslaukauksesta, mutta Rask sai kuitenkin torjuttua yrityksen. Rask torjui ottelussa kaikkiaan 24 kertaa.

Toronton ja Las Vegasin ottelu päättyi voittolaukauskilpailun jälkeen Toronton 4–3-voittoon. Vegasin Erik Haula kirjautti syöttöpisteen James Nealin 1–1-tasoitusmaalista ensimmäisessä erässä.

Winnipeg vierasvoittoon


Winnipegin Patrik Laine vastasi 2–0-johtomaalista, kun Winnipeg vieraili Dallasissa. Dallas joutui luovuttamaan voiton isännöimälleen Winnipegille selkein luvuin, kun peliajan päätyttyä maalit olivat 1–4 Winnipegin hyväksi. Laineen maali syntyi ylivoimalla ensimmäisen erän ajassa 5.12.

Laineen joukkutoverilla Mark Scheifelella oli tehokas yö, kun hän avausmaalin lisäksi upotti kiekon vielä tyhjään maaliin alivoimalla, kun peliaikaa oli jäljellä vain reilu 10 sekuntia. Scheifelelle kirjattiin myös syöttöpiste Laineen maalista.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »