REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Nashvillelle toinen tappio Stanley Cupissa – Saros Nashvillen maalille tilanteen ollessa 4–1 Pittsbu

STT

Pittsburgh

Jääkiekon Stanley Cupissa Nashville on hävinnyt Pittsburghille maalein 1–4. Olli Määtän Pittsburgh johtaa nyt voitoin 2–0.

Ottelun avausmaalin teki ensimmäisessä erässä Nashville. Pittsburgh kuitenkin tasoitti vielä saman erän aikana tilanteen 1–1:een. Ottelun toinen erä oli maaliton.

Hallitseva mestari Pittsburgh siirtyi johtoon Jake Guentzelin iskiessä kiekon maaliin, kun kolmatta erää oli pelattu kymmenen sekuntia. Guentzel vastasi myös joukkueensa ensimmäisessä erässä syntyneestä maalista.

Pittsburghin kolmas maali syntyi, kun kolmatta erää oli pelattu 3 minuuttia ja 13 sekuntia. Maalin viimeisteli Scott Wilson. Ottelun viimeiseksi jääneen maalin teki puolestaan Pittsburghin Jevgeni Malkin, joka laittoi kiekon maaliin vain 15 sekuntia Wilsonin maalin jälkeen.


Nashvillen Pekka Rinne torjui 25 laukauksesta 21. Rinteen korvasi Nashvillen maalilla Juuse Saros sen jälkeen, kun Malkin oli tehnyt Pittsburghin neljännen maalin. Saros torjui kaksi kertaa.

Nashvillen ottelun ainoan maalin teki Pontus Åberg.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »