REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

NHL-jäälle palannut Haula teki maalin Las Vegasin kohdatessa Coloradon

Las Vegas voitti jo kahdeksannen pelinsä

STT

Las Vegas

Jääkiekon NHL:ssä Las Vegasin Erik Haula on tehnyt maalin Coloradoa vastaan pelatussa ottelussa. Kaukaloon loukkaantumisen jälkeen palanneen Haulan maali vei tulokasjoukkueen 6–0-johtoon. Haula kärsi alavartalovammasta.

Peli päättyi Las Vegasin 7–0-murskavoittoon. Voitto oli tulokasjoukkueelle ja kahdeksas, ja tappioita joukkueella on takanaan vain yksi.

Haulan lisäksi yön kierroksella pelanneista suomalaisista maalin teki myös Dallasin Esa Lindell, joka tasoitti toisessa erässä Calgarya vastaan pelatun ottelun 1–1:een. Ottelu päättyi Dallasin 2–1-voittoon. Voittajajoukkueen toisen maalin teki kolmannessa erässä Aleksandr Radulov. Dallasin maalilla ollut Kari Lehtonen torjui 29 kertaa.

Myös Nashvillen Pekka Rinteen torjunnat riittivät voittoon. Rinne torjui 29 kertaa, kun Nashville vei voiton Chicagosta maalein 2–1.


Kaikkiaan yön kierroksella pelattiin kuusi ottelua. New Jersey voitti voittolaukauskisan jälkeen Ottawan 5–4, Columbus jatkoajan jälkeen Winnipegin 2–1 ja St. Louis Carolinan maalein 2–1.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »