REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Patrik Laine hurjana harjoitusottelussa Calgarya vastaan – mukana Winnipegin kaikissa maaleissa

Matthews teki hattutempun

STT

Winnipeg

Jääkiekon NHL:ssä Winnipegin Patrik Laine on ollut tehokkaana harjoitusottelussa Calgarya vastaan. Laine teki ottelussa kaksi maalia ja oli syöttämässä kolmea muuta. Winnipeg voitti Calgrayn maalein 5–2. Jo toisen erän päätyttyä Winnipeg johti vierasjoukkue Calgraya 4–2, ja Laine oli tähän mennessä iskenyt molemmat maalinsa ja antanut syötöistään kaksi.

Laine teki molemmat maalinsa ylivoimalla. Ensimmäinen syntyi ajassa 12.12 ja toinen toisen erän ensimmäisen puoliminuuttisen aikana.

Lisäksi Laine syötti ottelun avausmaalin, jonka viimeisteli Mark Scheifele ajassa 9.08. Toisen syöttömerkinnän Laine sai Nikolaj Ehlersin maalista, kun toista erää oli pelattu vajaa neljä minuuttia. Laine oli myös syöttämässä Dustin Byfuglienin maalia kolmannessa erässä.

Myös Teräväinen iski kahdesti

Carolinan Teuvo Teräväinen puolestaan on tehnyt kaksi maalia Edmontonia vastaan pelatussa harjoitusottelussa. Laineen tavoin myös Teräväinen iski maalinsa ylivoimalla.


Molemmat maalit syntyivät ensimmäisessä erässä. Teräväisen ensimmäinen maali vei Carolinan 1–0-johtoon ja toinen osuma jälleen johtoon lukemin 2–1. Myös Carolinan paidassa pelannut Janne Kuokkanen teki maalin. Lisäksi hän syötti kaksi maalia. Ottelu päättyi vierasjäällä olleen Carolinan 6–2-voittoon

Puolestaan Detroitin ja Pittsburghin välisessä harjoitusottelussa Pittsburghin Olli Määttä oli syöttämässä joukkueensa ainoaa maalia. Scott Wilsonin maali ei kuitenkaan auttanut paljoa, sillä Detroit vei voiton maalein 4–1.

Jos Laineella ja Teräväisellä meni lujaa yön ottelussa, niin meni myös NHL:n tulokkaiden piste- ja maalipörssin viime kaudella voittaneella Toronton Auston Matthewsilla, joka teki hattutempun harjoitusottelussa Montrealia vastaan. Hattutempun lisäksi Matthews sai myös syöttömerkinnän William Nylanderin ylivoimamaalista. Leo Komarov oli syöttämässä Matthewsin avausmaalia. Toronto voitti maalein 5–1.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »