REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Patrik Laineella ei enää supervaikeaa, rento maaliruisku esitti toimittajaa

Joukkuetoveri ei jäänyt sanattomaksi suomalaisen kujeilussa

STT

Las Vegas

Vielä jokin aika sitten Patrik Laineen otteet NHL-kaukaloissa olivat tehottomia ja nuorukaisen pelihuumorikin vaikutti olevan kateissa.

Synkällä jaksolla Laine ruoski itseään ja totesi maalinteon olevan supervaikeaa. Sittemmin Laineen tykki on laulanut jälleen tuttua säveltä ja kiekot ovat uponneet vastustajien maaliin. Nyt nämä onnistumiset näkyvät ja kuuluvat Laineen aiempaa rennommassa olemuksessa.

Keskiviikkona Laine esitti toimittajaa, kun lehdistö tapasi vieraspeliin Vegas Golden Knightsiä vastaan valmistautuvia Winnipeg Jetsin pelaajia.

Jetsin julkaisemasta videosta voi todeta, että veikeällä päällä ollut Laine tunki mukaan Nikolaj Ehlersin haastatteluun ja kysyi, kuinka tämä oli pelannut ottelussa Dallasia vastaan. Tanskalainen Ehlers ei jäänyt sanattomaksi, kun haastattelu jatkui.


–  Tasakentällisillä pelattaessa Laine vetää lonkkaa, ja kun ylivoimapeli alkaa, hän ilmoittautuu mukaan peliin, Ehlers virnuili.

Omalla vastailuvuorollaan Laine raportoi toimittajille aiempaa paremmasta olostaan.

–  Nyt tuntuu tietenkin paremmalta, koska joukkueella menee aiempaa paremmin ja pystyn myös itse auttamaan joukkuetta voittamaan. On aina hienoa tehdä maaleja.

–  Kokonaisuutena olen tyytyväinen pelipanokseeni tällä hetkellä. Onhan minulla parannettavaakin, mutta näinhän se on kaikilla, Laine sanoi.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »