REFRRER:path /

Pyrintö-luotsi Toiviaisen palopuhe tehosi Espoossa

STT

Miesten Korisliigassa viidestä edellisestä pelistään vain yhden voittanut Tampereen Pyrintö sai piristystä Espoosta, kun se haki Espoo Unitedista voiton 94-86 (40-46).

Espoolaisille tappio oli jo kuudes peräkkäinen.

United johti puolivälissä kuudella pisteellä, mutta Pyrintö nousi edelle kolmannen jakson puolivälissä eikä luopunut enää asemastaan.

– Annoimme taas 30 pistettä vastustajalle yhdellä jaksolla, mutta puoliajan jälkeen paransimme paljon. Pidin palopuheen puolustamisesta ja hyökkäyskin alkoi toimia yksinkertaisena, totesi Pyrinnön päävalmentaja Sami Toiviainen.


Pyrinnön tehokaksikon muodostivat Brian Asbury 25:llä ja Antero Lehto 20 pisteellä. Unitedin tehokkaimpia olivat jälleen Jeb Ivey 25:llä ja Omar Calhoun 23 pisteellä.

Kouvolassa pelattiin tasainen Kymenlaakson paikallispeli, jossa Kouvot otti kauden kolmannen voittonsa KTP:stä vasta jatkoajalla numeroin 83-81 (73-73, 41-24).

Kouvot johti kolmannella jaksolla jo 21 pisteellä, mutta KTP kuroi eron kiinni ja piti johtoakin neljännellä jaksolla. Jatkoajalla Kouvot pysyi edellä.

Kouvoista Ville Kaunisto teki 21 pistettä ja Jamie Skeen 16. KTP:n Mandell Thomas ja Kenneth Simms päätyivät 20 pisteeseen.

Jätä kommentti