REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Rantanen ohjasi avausmaalin, kun Colorado rökitti Floridan 5–2

Panthersin kapteeni Barkov jäi ilman tehoja

STT

Helsinki

Mikko Rantasen Colorado otti Aleksander Barkovin Floridasta 5–2-vierasvoiton jääkiekon NHL-kierroksella.

Rantanen kirjasi Avalanchen avausmaalin ohjattuaan ruotsalaisen Patrik Nemethin laukauksen sisään ensimmäisen erän puolivälissä. Maali oli NHL:n pistepörssiä johtavalle Rantaselle kauden 12. osuma. 22-vuotias suomalaishyökkääjä venytti pisteputkeaan kymmenen ottelun mittaiseksi.

Rantanen sai ottelun avauserässä ennen maaliaan jäähyn huitomisesta.

Panthersin kapteeni Barkov jäi ottelussa ilman tehoja. Polvivammasta toipunut Roberto Luongo torjui Floridan maalilla 32 kertaa.

Toisen erän jälkeen tilanne oli vielä 2–2, mutta Avalanche pääsi päätöserässä irti ja tykitti kaksi maalia minuutin sisään. Viimeisen maalin ruotsalainen Gabriel Landeskog sai laukoa tyhjiin.

Colorado on 39 pisteellä länsilohkon kärjessä.

Toronton Kasperi Kapanen onnistui maalinteossa tiukassa väännössä Detroit Red Wingsiä vastaan. Detroit otti lopulta 5–4-voiton jatkoajalla.

Kapanen taiteili ottelun avausmaalin ajassa 4.50. Maali oli hänelle kauden yhdestoista. Kapanen kirjasi ottelusta tehot 1+1.

Myös Montrealin Jesperi Kotkaniemi ja Artturi Lehkonen pääsivät tehojen makuun, kun Canadiens murskasi vierasjäillä Ottawa Senatorsin 5–2. Kumpikin kirjasi ottelusta syöttöpisteen.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »