REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Raskin torjunnat eivät riittäneet – Torontolle ensimmäinen pudotuspelivoitto

Edellisessä ottelussa loukkaantunutta Komarovia ei nähty kaukalossa

STT

Toronto

Jääkiekon NHL:ssä Leo Komarovin ja Kasperi Kapasen Toronto on vienyt voiton Tuukka Raskin Bostonista. Bostonin maalilla lähes täydet 60 minuuttia ollut Rask päästi kiekon neljästi selkänsä taakse, ja Boston hävisi 2–4. Torjuntoja suomalaisvahdille kirjattiin 26.

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa alavartalovamman saanutta Komarovia ei nähty jäällä lainkaan.

Voitto oli Toronton ensimmäinen pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Boston johtaa ottelusarjaa voiton 2–1. Ensimmäisen ottelun joukkue voitti 5–1 ja toisen 7–3. Rask oli molemmissa otteluissa joukkueensa maalilla. Ensimmäisessä ottelussa hän torjui 26 kertaa ja toisessa 30 kertaa.

Myös New Jersey ja Colorado ensimmäisiin voittoihin

Toronton tavoin myös New Jersey ja Colorado ovat napanneet ensimmäiset pudotuspelivoittonsa. New Jersey otti 5–2-voiton Tampa Baysta pudotuspelien ensimmäisen kierroksen kolmannessa ottelussa.

Colorado kukisti Nashvillen 5–3 ja kavensi ottelusarjan 1–2:een. Coloradon suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen nappasi kaksi syöttöpistettä.

Nashville vaihtoi Pekka Rinteen pois maalilta ajassa 24.25, jolloin suomalaismaalivahti antautui neljännen kerran. Hänelle kertyi 11 torjuntaa. Tilalle vaihdettu Juuse Saros torjui 18 kertaa eikä päästänyt taakseen yhtään laukausta. Viimeisen täysosumansa Colorado teki tyhjään maaliin.

Anaheimin ja San Josen välisessä sarjassa San Jose otti kolmannen kiinnityksen jatkopaikkaan, kun se murskasi vastustajansa lukemin 8–1. Suomalaishyökkääjä Joonas Donskoi iski pisteet 1+2.

Jatkopaikkoihin vaaditaan neljä voittoa.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »