REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Rinne torjui kauden kuudennen nollapelin

Rinne keikkuu kauden nollapelitilastossa toisena

STT

Buffalo

Jääkiekon NHL:ssä Nashvillen Pekka Rinne torjui nollapelin St. Louisia vastaan sunnuntain myöhäisillan ottelussa Suomen aikaa. Ottelussa 27 kertaa torjunut Rinne kirjautti tilastoihinsa nyt kauden kuudennen nollapelin.

Rinne on nyt jaetulla toisella sijalla kauden nollapelitilastossa. Ykkösenä tällä hetkellä on Tampa Bayn venäläisvahti Andrei Vasilevski seitsemällä nollapelillään.

Ottelu päättyi 4-0 Nashvillelle, joka samalla venytti joukkueen voittoputkea neljään otteluun. Tappio oli St. Louisille puolestaan kuudes putkeen.

– Minulle suurin asia oli, että teimme puolustuksessa loistavaa työtä ja että emme antaneet heille (St. Louisille) paljoa, Rinne muun muassa sanoi NHL.com-sivustolla.


Buffalon Rasmus Ristolainen puolestaan oli syöttämässä maalia Bostonia vastaan. Ristolainen nappasi syöttöpisteen toisen erän maalista, joka vei Buffalon 3-1-johtoon. Ottelu päättyi 4-1.

Pakarinen maalintekoon

Jesse Puljujärven ja Iiro Pakarisen Edmonton ratkaisi voiton Anaheimista vasta voittolaukauskilpailun myötä. Edmontonin 6-5-voittoon päättyneessä ottelussa Pakarinen teki maalin ja Puljujärvi syötti 4-2-johtomaalin.

Pakarinen iski maalin päätöserässä vieden Edmontonin 5-3-johtoon. Anaheim nousi kuitenkin tasoihin ottelussa hattutempun tehneen Rickard Rakellin maalien avulla.

Pakarinen on tehnyt tällä kaudella nyt kaksi maalia.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »