REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Rinne voitokas kahdeksatta kertaa peräkkäin –  keräsi valmentajan kehut

STT

Helsinki

Nashvillen suomalaismaalivahti Pekka Rinne voitti kahdeksannen ottelun peräkkäin jääkiekon NHL-liigassa, kun Nashville kukisti New York Islandersin 5–4 jatkoajan päätteeksi.

Nashville on hävinnyt Rinne maalillaan vain kerran tämän vuoden puolella. Tiistain vastaisen yön kierroksella Rinne torjui 24 kertaa.

–  Annoimme vapaita paikkoja maalin eteen, ja tässä asiassa olisimme voineet olla parempia. Kun peli oli 4–3, hän (Rinne) esitti kaksi, kolme, neljä tai ehkä viisi isoa torjuntaa. Hän antoi meille mahdollisuuden roikkua mukana, Nashvillen päävalmentaja Peter Laviolette tuumi NHL.comille.

Islanders johti toisessa erässä 4–2, mutta Nashville kavensi Calle Järnkrokin maalilla. Kolmannessa erässä Ryan Johansen tasoitti, kun Nashville haki erän lopussa neljättä maalia kuudella kenttäpelaajalla pelaten.


–  Toisen erän lopun maali oli iso ja antoi meille realistisemman mahdollisuuden kolmanteen erään, Laviolette sanoi.

Jatkoajalla sveitsiläispuolustaja Roman Josi iski voittomaalin. Ennen ratkaisua Rinne torjui Islandersin Mathew Barzalin huippupaikan.

Nashvillen pelit ovat sujuneet mukavasti viime viikkoina. Vuodenvaihteen jälkeen joukkue on pelannut 13 ottelua ja voittanut niistä yhdeksän. Joukkue on voittanut kolme viimeisintä otteluaan.

Tiistain vastaisen yön voitolla Nashville nousi Läntisessä konferenssissa toiseksi tasapisteisiin Winnipegin kanssa. Kärkijoukkue Las Vegasilla on kolme pistettä enemmän.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »