REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Ristolainen laukoi maalin, Granlund, Vatanen ja Barkov nappasivat syöttöpisteet

Ristolainen on tehnyt tällä kaudella kuusi maalia

STT

Helsinki

Jääkiekon NHL:ssä Buffalon Rasmus Ristolainen laukoi avausmaalin Detroitia vastaan pelatussa ottelussa. Buffalo voitti Detroitin jatkoajalle venyneessä ottelussa maalein 3–2. Ristolainen oli lisäksi syöttämässä Buffalon toista maalia ottelun toisessa erässä.

Ristolainen on tehnyt tällä kaudella kuusi maalia ja saanut 23 syöttöpistettä.

Suomalaispelaajat keräsivät tehopisteitä myös Minnesotan ja New Jerseyn välisessä ottelussa. Ottelu päättyi Minnesotan 4–2 voittoon. New Jerseyn Sami Vatanen syötti ottelun avausmaalin, jonka viimeisteli kanadalaispelaaja Taylor Hall.

Minnesotan Mikael Granlund puolestaan oli syöttämässä maalia, joka vei Minnesotan 2–2 tasalukemiin ottelu toisessa erässä.


Floridan Aleksander Barkov kirjautti tililleen myös yhden syöttöpisteen ottelussa Washingtonia vastaan. Florida voitti ottelun luvuin 3–2. Barkov on tehnyt tällä kaudella 35 maaliin johtanutta syöttöä.

Yön NHL-kierroksella pelataan 11 ottelua.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »