REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Siirto Eric Staalin rinnalle katkaisi Mikael Granlundin lamakauden

Granlund katkaisi 11 ottelun maalittoman jakson ja teki 2+2

STT, RAIKO HÄYRINEN

New York

Minnesota Wildin päävalmentaja Bruce Boudreau oli huolissaan Mikael Granlundin yhdentoista ottelun mittaisesta maalittomasta jaksosta ja siirsi suomalaishyökkääjän samaan ketjuun Eric Staalin ja Jason Zuckerin kanssa, kun Minnesota Wild kohtasi New York Rangersin perjantaina NHL:ssä.

–  Ajattelin, että kokeillaan sitä yhden erän ajan ja katsotaan miten se sujuu. He pelasivat aika hyvin, Boudreau sanoi NHL:n sivuilla.

Aika hyvin tarkoitti kahta maalia sekä Staalille että Granlundille ja Wildille 4–1-voittoa. Granlundin lama kääntyi nousukaudeksi, kun ensimmäistä erää oli pelattu 16.06 minuuttia ja hän kaapi maalin edustalta 1–0-johdon Wildille.

Wildin 2–0-maalikin merkittiin aluksi Granlundille ennen kuin Staal sai osuman nimiinsä. Kiekko näytti kimpoavan Granlundin luistimesta sisään ja Wild juhli jo Twitterissä hattutemppua.


–  Mielestäni se ei osunut minuun, Granlund sanoi

Minnesota Star Tribunelle

.

Staal teki ylivoimalla 3–1 kolmannen erän alussa, ja Granlund päätöserän puolivälissä 4–1.

Granlund keräsi lopulta toisen kerran NHL-urallaan neljä tehopistettä yhdessä ottelussa. Ensimmäisen kerran hän kokosi neljä pistettä Vancouver Canucksia vastaan viime vuoden helmikuussa.

–  Kun hänellä kulkee ja hän tuntee sen, hänen odotetaan tekevän jotakin hyvää joka kerta kun hän saa kiekon. Tätä oli hauska katsoa. Ensimmäisen maalin jälkeen hän näytti helpottuneelta ja siitä se lähti, Boudreau sanoi.

Granlund kiitteli pelin jälkeen Staalin nopeutta ja taitoa tehdä oikeita ratkaisuja.

–  Tällaisia jaksoja tulee, kun maaleja ei synny. Silloin täytyy yrittää auttaa joukkuetta toisilla tavoilla. Sitä tapahtuu kaikille. Tietysti oli kiva saada hyökkäyspeli kulkemaan, Granlund sanoi.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »