REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Puljujärvi löi näyttöjä pöytään NHL-harjoitusottelussa – Supertähti McDavid iloitsi

STT, TUOMAS ARKIMIES

Helsinki

Jesse Puljujärvi väläytteli osaamistaan Edmontonin valmennusjohdolle lauantaina NHL:n harjoitusottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan. Puljujärven pysyminen Edmontonin NHL-joukkueessa ei ole itsestään selvää, mutta lauantaina hän antoi kelpo näytön kyvyistään tekemällä kaksi maalia ja antamalla yhden maalisyötön.

–  Itseluottamukseni on nyt parempi. Tuntui mukavalta tehdä pari maalia. Viime kaudella en onnistunut niitä hirveästi tekemään, Puljujärvi sanoi Spotsnetin mukaan.

Edmonton voitti 6–2. Puljujärvi syötti supertähti Connor McDavidin maalin sekä lapioi itse kiekon kaksi kertaa nopeasti rysään maalin edestä ottelun kolmannessa erässä.

McDavid totesi olevansa iloinen Puljujärven puolesta.


–  Oli hienoa, että hän onnistui. Toivottavasti tämä antaa hänelle paljon itseluottamusta.

Edmonton-hyökkääjä Jussi Jokinen säesti Puljujärveä ohjaamalla Oilersin avausosuman maalin edestä.

Winnipeg-tähti Patrik Laine ei pelannut lauantaina.

Korpisalo kiekkosateessa

Myös Toronto-hyökkääjä Kasperi Kapanen löi näyttöjä pöytään lauantaina. Kapanen nakutti 1+1 tehopistettä, kun Maple Leafs päihitti Buffalon 3–1. Kasimir Kaskisuo torjui Toronton maalivahtina kaikki seitsemän laukausta ottelun päätöserässä. Puolustaja Rasmus Ristolainen sai syöttöpisteen Buffalon ainokaiseen.

Dallas-maalivahti Kari Lehtonen ylsi nollapeliin St. Louisia vastaan. Lehtoselle kirjattiin 21 torjuntaa. Dallas-hyökkääjä Roope Hintz jatkoi oivia otteittaan syöttämällä kaksi maalia.

Columbus-maalivahti Joonas Korpisalo oli melkoisessa kiekkosateessa Blue Jacketsin ottelussa Chicagoa vastaan. Hänelle merkittiin peräti 52 torjuntaa, kun Columbus voitti 3–2.

Mikael Granlundille kirjattiin 1+1 pistettä ja Mikko Koivulle yksi syöttöpiste, kun Minnesota löi Coloradon 2–1.

Arizonan ykkösmaalivahdiksi hankittu Antti Raanta päästi neljä maalia, kun Coyotes hävisi San Joselle voittomaalikisan jälkeen 4–5. Raanta pelasi kaksi erää.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »