REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Valmentaja ylistää Granlundin hyökkäyspeliä

Voittomaali St. Louisia vastaan nosti Minnesotan suomalaisveturin Wildin pörssikärjeksi

STT, PASI REIN

Sunrise

Minnesotan hyökkääjä Mikael Granlund ällistelee itsekin pelinsä tehoja. Granlund teki sunnuntain NHL-kierroksella 3–2-voittomaalin, jolla Minnesota kaappasi vieraspisteet St. Louisilta. Maali on Granlundille kauden kymmenes ja 18:s tehopiste 14 viime ottelusta.

– Olen yrittänyt parantaa pelissäni joitain pikkuasioita, ja kiekko tuntuu tosiaan uppoavan maaliin juuri nyt, Granlund ihmetteli tehojaan.

Granlund on liigassa alkukauden tehokkain suomalainen maalintekijä ja joukkueensa ykköstykki sekä maaleissa että pisteissä.

St. Louisia vastaan Granlund iski ratkaisun parhaasta maalintekosektorista, kun kiekko kimpoili hänen ulottuvilleen. Napakka rannelaukaus löysi reitin Chad Johnsonin vartioiman maalin oikeaan ylänurkkaan.

– Granlund on hyökkäyksissä joukkueemme paras. Hän on juuri sitä, todella hyvä jääkiekkoilija, Minnesotan valmentaja Bruce Boudreau kiitteli huippuvireen löytänyttä suomalaista NHL:n nettisivuilla.

Parayko tarjoili kiekon Granlundille

St. Louisin pelaajat saivat Granlundin ratkaisumaalista lujasti tukkapöllyä.

– Tuollaiset oman pään tilanteet täytyy tunnistaa ja kiekko täytyy saada ulos parhaasta maalintekosektorista. Se pitää purkaa puolustusalueelta keinolla millä tahansa, St. Louisin valmentaja Mike Yeo jyrisi pelin jälkeen.

– Kyse ei ole vain kiekkoon viimeksi koskeneesta Colton Paraykosta. Kiekko oli pelaajillamme varmaan neljästi, eikä siitä saatu purkua. Meidän on ihan pakko kyetä tuota parempaan.

Wildia syksyn kannatelleen Granlundin mahtivire näkyy koko joukkueen tuloksissa. Minnesotalla on 12 viime ottelusta kymmenen voittoa. Vieraspelikiertueen viisi voittoa ja 24 pistettä kauden 17 ensimmäisestä ottelusta ovat uusia seuraennätyksiä.

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »