REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Winnipeg enää voiton päässä jatkopaikasta

Viimeisin ottelu päättyi Minnesotan 0-2-tappioon

STT

Saint Paul

Jääkiekon NHL:ssä Winnipeg tarvitsee enää yhden voiton varmistaakseen paikkansa pudotuspelien toisella kierroksella. Patrik Laineen ja Joel Armian Winnipeg voitti varhain tänään Suomen aikaa kolmannen pudotuspeliottelunsa ja johtaa nyt Minnesotaa voitoin 3–1.

Winnipeg otti kolmannen voittonsa maalein 2–0. Molemmat maalit teki Mark Scheifele. Hän teki ensimmäisen maalinsa ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla ja toisen kolmannen erän viimeisellä minuutilla.

Armian ja Laineen lisäksi jäällä nähtiin Minnesotan Mikko Koivu ja Mikael Granlund, mutta yksikään suomalaisista ei kerryttänyt tehojaan.

Washingtonin ja Columbuksen välinen ottelu on puolestaan päättynyt Washingtonin toisessa jatkoerässä nappaamaan 3–2-voittoon. Columbus kuitenkin johtaa ottelusarjaa voitoin 2–1.


Las Vegasin ja Los Angelesin välinen ottelu on sen sijaan edelleen kesken. Jos Erik Haulan Las Vegas voittaa ottelun, varmistaa joukkue samalla paikkansa pudotuspelien toisella kierroksella.

Rinne ehdolla parhaaksi maalivahdiksi

Nashvillen Pekka Rinne on jälleen ehdolla NHL:n parhaaksi maalivahdiksi. NHL-sivuston mukaan Rinteen lisäksi Vezina Trophyn saajaksi ovat ehdolla myös Winnipegin Connor Hellebuyck ja Tampa Bayn Andrei Vasilevski.

35-vuotias Rinne on ollut ehdolla parhaaksi maalivahdiksi aiemmin jo peräti kolme kertaa: kausilla 2010–11, 2011–12 ja 2014–15.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »