REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Winnipeg nappasi paikan länsilohkon finaalissa – Nashvillen Rinne joutui vaihtoon

Rinteen peli päättyi jo avauserän puolivälissä, kun taakse meni kaksi maalia.

STT

Nashville

Jääkiekon NHL:ssä Winnipeg on edennyt länsilohkon finaaliin murskattuaan Nashvillen 5-1. Toinen pudotuspelikierros ratkesi voitoin 4-3 joukkueiden seitsemännessä kohtaamisessa. Winnipegin maalit iskivät Tyler Myers, Paul Stastny ja Mark Scheifele. Patrik Laine syötti kaksi maalia tehneen Stastnyn toisen maalin päätöserässä. Myös Scheifele osui kahdesti. Scheifelen toinen eli Winnipegin viides maali upposi tyhjiin.

Nashvillen ainokaisesta vastasi P. K. Subban ylivoimalla.

”Petin koko joukkueen”

Nashvillen maalilla aloittanut Pekka Rinne joutui vaihtoon jo avauserän puolivälissä Winnipegin iskettyä kaksi maalia.

– Tämä on rankkaa. Kyseessä oli kauden tärkein peli, ja petin koko joukkueen, Rinne sanoi pelin jälkeen Sporting Newsin mukaan.


Rinteen tilalle vaihdettiin Juuse Saros, joka torjui 14 kertaa. Winnipegin maalia vahtinut Connor Hellebuyck pysäytti kiekon puolestaan 36 kertaa.

Laineen ja Joel Armian Winnipeg kohtaa länsilohkon finaalissa Erik Haulan Las Vegasin. Winnipeg isännöi Las Vegasia lännen loppuottelun ensimmäisessä pelissä sunnuntaiyönä Suomen aikaa. Idän loppuottelupari on Tampa Bay-Washington.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »