REFRRER:path /

Jääkiekko

Jääkiekko-aihesivulla julkaisemme Suomi-sarjassa pelaavan Kajaanin Hokin ottelukoosteet ja -videot. Kajaanin Hokki on vuonna 1968 perustettu kajaanilainen jääkiekkoseura. Myös maajoukkueen ja NHL:n pelit ovat seurannassa.

« »

Winnipegin Patrik Laine pääsi taas pisteiden makuun – syötti kaksi maalia ottelussa Philadelphiaa vastaan

Raanta mahdollisesti loppukauden sivussa kaukalosta

STT

Helsinki

Jääkiekon NHL:ssä Winnipegin suomalaistykki Patrik Laine keräsi kaksi syöttöpistettä joukkueensa maali-ilottelussa. Winnipeg voitti Philadelphiaa vastaan pelatun ottelun maalein 7–1.

Laine oli syöttämässä ottelun neljättä ja seitsemättä maalia.

Neljässä edellisessä ottelussa Laine ei ole kerännyt yhtäkään tehopistettä.

Montrealin Jesperi Kotkaniemelle kirjattiin puolestaan yksi syöttöpiste ottelussa Chicagoa vastaan. Montreal vei voiton 3–2. 18-vuotias Kotkaniemi on kerännyt tulokaskaudellaan 11 tehopistettä ja iskenyt kolme maalia.

Bostonin maalia vahtinut Tuukka Rask torjui 27 kertaa ottelussa Ottawaa vastaan. Boston vei voiton jatkoajalla luvuin 2–1.

Arizona puolestaan kertoo verkkosivuillaan, ettei joukkueen suomalaisvahti Antti Raanta välttämättä palaa enää jääkiekkokentille tällä kaudella. Raanta ei ole alavartalovammansa takia voinut osallistua kuuteen edelliseen otteluun.

Arizonan verkkosivujen mukaan Raanta oli lauantaina toimenpiteessä, jossa vamman huomattiin olevan pahempi kuin aiemmin oletettiin. Joukkueen pääjohtajan John Chaykan mukaan toipuminen kestää odotettua ja toivottua kauemmin, mutta pidemmällä tähtäimellä suomalaisvahdin toipuminen näyttää hyvältä.

Chaykan mukaan Raanta on sivussa toistaiseksi ja on mahdollista, ettei Raanta palaa enää tällä kaudella NHL-kaukaloon.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »