REFRRER:path /

Uutisvinkki, lukijan kuva & video ja palaute

Koitko itse kiinnostavan tapauksen tai tiedätkö jotain mielenkiintoista tulevaa? Kerro siitä meille!

Voit soittaa uutisvinkkisi toimituksen uutispäivystykseen, p. 010 665 7205. Uutispäivystys on avoinna arkisin 8-23.30, lauantaisin 13-21.30 ja sunnuntaisin 10.45­-22.45.

Uutisvinkin lähetys onnistuu myös alla olevalla lomakkeella. Lomakkeella voit lähettää meille myös palautetta koskien lehteämme tai verkkopalveluamme.

Voit lähettää meille ottamasi kuvan tai videoleikkeen. Tiedoston maksimikoko on 10 megatavua.

Huom. Lähetä ainoastaan sellaisia kuvia tai videoita, jotka olet itse ottanut ja joissa olevat henkilöt ovat antaneet luvan kuvan julkaisuun. Liitä aina mukaan tiedot kuvaustilanteesta sekä yhteystietosi, henkilötunnuksesi ja pankkitilinumerosi mahdollisen palkkion maksamista varten.

Yhteystietosi
Voit myös jättää yhteystietosi. Emme luovuta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille tai käytä niitä markkinointitarkoituksiin.

Nimi

*Sähköposti (pakollinen)

Puhelin

*Kysymys roskapostin estämiseksi.
Kuinka monta päivää on viikossa? Vastaa numerolla.
 


Haluatko lähettää uutisvinkin, kuvasi tai videosi tekstiviestillä? Se onnistuu näin:

Uutisvinkin lähettäminen: Lähetä numeroon 13234 tekstiviesti: KSVINKKI (välilyönti) uutisvinkkisi (välilyönti) yhteystietosi. Viestin hinta on 0 euroa.

Kuvan tai videon lähettäminen: Lähetä numeroon 13234 multimediaviesti: KSKUVA (välilyönti) kuvaustilanne, yhteystietosi sekä henkilötunnuksesi ja pankkitilinumerosi. Viestin hinta on 0 euroa.