REFRRER:path /

Jason Statham taistelee raivokkaasti puku pykälässä

Kriitikko Pekka Eronen valitsee kolme päivän kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Transporter 2 - toimintatrillerissä Frank Martin (Jason Statham) joutuu keskelle vaarallista rikosvyyhtiä. Lolan roolissa on Kate Nauta.

Pekka Eronen

Transporter 2

★★★ Jos viikko ei muuten lähde käyntiin, niin sitten tällä. Louis Leterrier ohjasi ärhäkälle ranskalaiselle toimintajännärille vähintäänkin yhtä ärhäkän jatko-osan. Jason Statham on jälleen superkuski Frank Martin, joka taistelee rikollisliigaa vastaan raivokkaasti, mutta tumma puku pykälässä. Aiheesta heitetäänkin yksi elokuvan monista irtovitseistä. Floridalaisen tuiverruksen lomassa pelastellaan siepattua poikaa. (Ranska/USA 2005)

Sub maanantai 16.4. klo 21.00

New Police Story


★★★ Nimi lupaa liikaa. Benny Chanin

toimintajännäri ei tarjoa oikeastaan mitään uutta, mutta vanhat patentit ovat kyllä hallussa. Viisikymppinen Jackie Chan

palasi sen kunniaksi Hollywoodin ja menestyskomedioiden parista kotipuoleen, poliisin eliittiryhmän kovia kokenutta komisariota esittämään. Nuori kollega inspiroi konkarikyttää maksamaan potut pottuina ylimieliselle rikollisjoukolle. Pauketta ja taisteluita seuraa. (Hongkong/2004)

Hero maanantai 16.4. klo 21.00

Risto

★★ Valkoinen valhe on hyvä pohja mustalle komedialle. Tuomas Summanen ohjasi Mikko Reitalan käsikirjoituksesta sellaisen, mutta lupaavat eväät tippuivat tien poskeen. Risto Kaskilahti esittää tv-sarjan näyttelijää, joka halvaantuu tapaturmassa. Ainakin ensi hätään onnettomuus muuttuu onnenpotkuksi, sillä rahan ja sympatian vyöryä ei voi estää. Jankutuksiin osallistuvat muun muassa Aku Hirvinieimi ja Krista Kosonen. (Suomi 2011)

TV1 maanantai 16.4. klo 23.05

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti