REFRRER:path /

Arvostelut

Arvostelut-aiheesta löydät kätevästi yhdestä paikasta Kainuun Sanomien tuoreimmat kulttuuri-arvostelut kuten elokuva-, kirja-, taide- ja teatteriarvostelut.

« »

Palonen ja Rauma partioivat yhden yön

Janne Rauma ja Kari Palonen selvittelevät jälleen tilanteita, joita poliisille tulee vuoron aikana vastaan.

Tiina Vuorimäki

Poliisit 10 vuotta

Nelonen klo 19.00

★★★ Jos Suomessa ei juotaisi alkoholia ja mielenterveyspotilaiden hoito olisi hyvällä tolalla, poliisilla ei olisi juuri mitään tekemistä. Ehkä työtä riittäisi, mutta se olisi toisenlaista kuin Poliisit-sarjan erikoisjakso Poliisit 10 vuotta kertoo ja näyttää.

Juuri työn monipuolisuutta on kiinnostava seurata. Poliisit itsekin sanovat, että sarja on tehnyt virkavallan työn monimuotoisuutta tutuksi ihmisille.

Työvuoron aikana voi tulla vastaan mitä vain. Nyt nähdään muun muassa kännitappeluita, parvekkeelta pudonnut koira, varkaus ja itsemurhayritys.


Ihan hirveältä tuntuu, että itseään viillellyt ihminen joudutaan jättämään tapahtumapaikalle. Hän ei lääkärin mukaan tarvitse sairaanhoitoa, eikä kuulu putkaankaan.

Pääosassa illan erikoisjaksossa ovat ensimmäisellä kaudella mukana olleet Kari Palonen ja Janne Rauma. He palaavat yhdeksi yöksi poliisiauton rattiin. Kaikki juhlakauden poliisit ovat tuttuja sarjaa seuranneille.

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »