REFRRER:path /

Parinvalinnassa on varmistelun makua

Elina Tanskanen, Tony Dunderfelt ja Marianna Stolbow ovat valinneet lukuisten sinkkujen joukosta kolme paria, jotka menevät naimisiin.

Tiia Haapakangas

Ensitreffit alttarilla

MTV3 klo 21.00

★★★★ Ensitreffit alttarilla saattaa olla Suomen menestyksekkäin puolisonhakuohjelma.

Jokaiselta kaudelta yksi kolmesta pariskunnasta on edelleen naimisissa. Osalla on lapsiakin. Lisäksi muutama pari pysyi yhdessä kuvausten jälkeen, mutta erosi sittemmin. Yksi liitto syntyi ohjelman taustalla, vaikka kyseistä paria ei ohjelmaan valittukaan.

Viidennelle kaudelle ohjelman asiantuntijakolmikkoon on valittu psykologi Tony Dunderfeltin ja seksuaali- ja logoterapeutti Elina Tanskasen rinnalle parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow.

Avausjaksossa he kuvailevat valintaprosessia ja esittelevät, ketkä ovat toisilleen valinneet. Parit puolestaan valmistautuvat häihin puolisoaan tuntematta.

Aiemmilla kausilla asiantuntijat ovat aluksi jännittäneet sitä, millainen kemia parien välille syntyy. Tällä kertaa kemioista ei puhuta mitään, vaan parien valinnassa paistaa jopa häiritsevästi läpi se, että viime kaudella yksi pari sopi toisilleen niin huonosti, että erosi jo kesken kuvausten.

Nyt kaikki asiantuntijoiden perustelut tuntuvat varmistelevan sitä, ettei sama, katastrofaalinen tilanne toistuisi enää koskaan.

Kemioiden kohtaamisessa avausjaksossa huomion vie itse asiantuntijakolmikko. Heidän keskinäinen elekielensä on silmiinpistävän jännittynyttä, mistä herääkin epäilys, kuinka yksimielisiä asiantuntijat valinnoistaan ovat. Häissä onneksi pääosaan pääsevät parit, jotka ovat hurmaavan rohkeasti omana itsenään.

Jätä kommentti