REFRRER:path /

Arvostelut

Arvostelut-aiheesta löydät kätevästi yhdestä paikasta Kainuun Sanomien tuoreimmat kulttuuri-arvostelut kuten elokuva-, kirja-, taide- ja teatteriarvostelut.

« »

Tyhjännauramisen riemuvoitto

Hauskaa olla pitää. Tiimikapteenit Ali Jahangiri ja Arja Koriseva koettavat pitää tunnelman katossa TV5:n uudessa kilpailullisessa musiikkiviihdeohjelmassa. Keskellä säteilee juontaja Krista Siegfrieds.

Ilari Tapio

Anna sen soida

TV5 klo 21.00

 Tekopirteysasteen voi ennustaa kohoavan ennätyslukemiin, kun ohjelma-aikaa hallitsevat Krista Siegfrieds, Arja Koriseva ja Ali Jahangiri.

Kyllä! Vauhtiin päästyään uusi musiikkivisailu osoittautuu tyhjännauramisen riemuvoitoksi. Paljon on tuuletusta, taputusta, hyppimistä, pelleilyä, halaamista ja höttöistä läppää. Juuri muuta ei olekaan.

Perusongelma on, että sohvaperunaa julkkisten ilakointi ei hetkauta. Ilo ei tartu. Antoisampaa on seurata värillisen pyykin pyörimistä pesukoneen lasiluukun läpi.

Ohjelmatyyppinä Anna sen soida putoaa samaan hömppälaariin kuin MTV3:n Bumtsibum ja Maria Lundin taannoin TV2:lle juontama Obladii.

Kisassa on kaksi kolmihenkistä tiimiä, joita kipparoivat Arja ja Ali. Avausjaksossa heidän joukkueisiinsa kuuluvat rokkikukko Olli Herman, imitaattori Jarkko Tamminen, iskelmäikoni Paula Koivuniemi ja räppäri Brädi.

Tiimit koettavat kukistaa toisensa tietämällä vastauksia enimmäkseen rockin ja Suomi-popin pölyisimmiltä tantereilta kumpuaviin kysymyksiin. Niitä esittävät juontaja Krista ja DJ Mista S.

Katsojat voivat osallistua visailuun lataamalla storesta ilmaisen sovelluksen. Se on ajan ilmiö, mutta monikohan viitsii nähdä vaivan?

Jos hulabaloosta koettaa väkisin keksiä jotakin positiivista sanottavaa, niin positiivisuus itsessään on toki positiivista.

Jossakin vaiheessa naminami vain kääntyy itseään vastaan. Kenties hetki on se, jolloin Krista Siegfrieds huutaa 21. kerran ”Loistavaa!”

Avausjakson kohokohta koittaa alkupuolella, kun Paula Koivuniemi paljastaa Tom Jonesin suudelleen häntä. Ainoan tähtensä Anna sen soida ansaitsee sillä.

"Jossain vaiheessa naminami-positiivisuus kääntyy itseään vastaan.

Ehkä hetki on se, jolloin Krista Siegfrieds huutaa 21. kerran: Loistavaa!"

Kommentit

Näytä 10 20 30 40 50 kommenttia sivulla

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »