REFRRER:path /

Arvostelut

Arvostelut-aiheesta löydät kätevästi yhdestä paikasta Kainuun Sanomien tuoreimmat kulttuuri-arvostelut kuten elokuva-, kirja-, taide- ja teatteriarvostelut.

« »

Vannomatta paras myös rakkaudessa

Kriitikko Pekka Eronen valitsee kolme päivän kiinnostavinta elokuvaa

Natalie Portman ja Ashton Kutcher ovat päärooleissa Näin ystävien kesken -elokuvassa.

Pekka Eronen

Näin ystävien kesken

Nelonen klo 22.00

★★★ Ghostbustersin ja muiden jättihittien ohjaaja Ivan Reitman ei ole romanttisen komedian lajissa varsinaisesti väläytellyt, mutta tämä kaveruuden, seksin ja rakkauden karuselli pyörii aika mukavasti. Paljolti siitä sopii kiittää Natalie Portmania ja Ashton Kutcheria, jotka puhaltavat elämää kliseisiin rooleihinsa. Vanhat ystävät lipsahtavat fyysiseen suhteeseen, mutta päättävät, että siihen se saa luvan jäädäkin. Näkis vaan. (USA 2011)

Oikeesti aikuiset 2

TV5 klo 21.00

★★ Ensimmäisessä Oikeesti aikuiset -komediassa lapsuusvuosien koripallokaverit tapasivat vuosien jälkeen pieruhuumorin ja muiden ruumiinläheisten aromien merkeissä. Resepti on entisellään Dennis Duganin ohjaamassa jatko-osassa, jossa palataan kotikaupunkiin, nokittelemaan nuorison kanssa. Helpolla Adam Sandlerin, Chris Rockin, Kevin Jamesin ja David Spaden koomikkonelikko jälleen itsensä päästää. (USA 2013)

Sydän kolmantena jalkana

TV5 klo 1.00

★★★ Pykälää tyylikkäämpiä nostalgioita on George Clooneyn komediassa, jossa pusketaan jenkkifutiskentillä vuonna 1925. Konkaripelaaja Clooney, toimittaja Renée Zellweger ja nuori lupaus John Krasinski vapauttavat kielenkantansa kuin Cary Grant, Katharine Hepburn ja muut seuraavien vuosikymmenten tähdet suulaissa rooleissaan. Ikävä kyllä Clooney ei ole ohjaajana yhtä notkea virtuoosi kuin Howard Hawks ja kumppanit. (USA 2008)

Jätä kommentti

Lue lisää aiheesta

« »