REFRRER:path /

Hoitola Susannea Oy:n saunalla oma tuoteperhe

KOTI-LAPPI I KEMIJÄRVI NEWS TALVI 2019

Nea Oikarisen ja Marjukka Parviaisen yhteistyöllä syntyi Kiemunkivaaran Uiton Kotirannan saunahoitolalle myös oma tuoteperhe. Sen kehittäminen on ollut varsin vaativa tehtävä.

Kaikelle kosmetiikalle, myös luonnonkosmetiikalle täytyy olla Turvallisuus- ja kemikaaliviraston tuoteturvallisuuslausunnot.

Lausunnot saatuaan, tuotteet ilmoitetaan vielä Euroopan kosmetiikkaportaaliin, Cosmetic Products Notification portaaliin.

– Kasveja, villiyrttejä, suolaa, hunajaa, turvetta ja niin edelleen käytettäessä, tulee niiden käytölle olla tarkat yksittäiset reseptit, joille kaikille tulee hankkia tuoteturvallisuuslausunnot. Se takaa tuotteiden turvallisen käytön, kertoo Hoitola Susannea Oy:n hoitosaunan tuoteperheen tuotekehityksen, yrttien keräyksen ja valmistuksen tehnyt Marjukka Parviainen.

– Minulle jäi tehtäväksi sisällyttää tuotteet saunapalveluihin ja nimetä valmiit tuotteet, sanoo saunaterapeutti Nea Oikarinen.

-Mietimme yhdessä kokonaisvaltaisesti perinnesaunalleni tulevien tuotteiden sisällön, halutun vaikutuksen, visuaalisen ilmeen sekä tarinat niiden taakse, kertoo Nea ja jatkaa, että edelleen uusia tuotteita on jo mietitty.

– Vain taivas on rajana, kun luonto antaa meille aarteitaan.

Nea Oikarisen mukaan tällä hetkellä ei vastaavalla konseptilla olevaa palvelukokonaisuutta löydy ihan läheltä.

– Olemme ainoa, toimiva sauna- sekä hyvinvointi yritys koko Lapin läänissä, jolla on tarjota tämän kaltaisia perinnesaunahoitoja sekä Lapin villiyrttituotteita sisäisesti ja ulkoisesti.

– Haluamme tuoda asiakkaat arvokkaan ja puhtaan luonnon äärelle rentoutumaan ja tekemään mielen matkaa entisaikaan, jolloin sauna sekä luonnon raaka-aineet olivat lähempänä ihmisten arkea.

– Tuotteiden ja palveluiden takaa löytyvät niiden omat tarinat, jotka luovat omalta osaltaan asiakkaalle uuden ja ainutlaatuisen kokemuksen perinnesaunan lauteilla.

Nea ja Marjukka uskovat vahvasti Uiton Kotirannnan saunahoitolaan sekä laajemminkin paikalliseen kulttuuriin ja luontoon tukeutuvan matkailun tulevaisuuteen Lapissa.

– Tämänkaltaiset hyvinvointipalvelut ovat vielä melko lapsen kengissä ja nykyihminen on valitettavasti melko vieraantunut luonnosta.

– Toivomme että voimme tuoda perinnesauna- ja villiyrttihoidot tuotteineen sekä luontokokemukset ihmisten, matkailijoiden ja myös muiden iholle ja ihon alle. Tukea ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

– Kiireettömyys, rauha, puhtaus ja aito luottamuksellinen läsnäolo ovat keskeiset neljä kivijalkaa saunojiemme hyvänololle, Nea ja Marjukka sanovat.

Matkailuaiheita lisää Kemijärvi News Talvi 2019 matkailulehdessä.

Kemijärvi News Talvi 2019

Vain taivas on rajana, kun luonto antaa meille aarteitaan.