REFRRER:path /

Isoja uutisia – Koti-Lappi Extra kertoo taustoja

Itä-Lappi sai isoja uutisia pääsiäispyhien alle. Boreal Bioref Oy tiedotti, että lähes miljardin biojalostustehtaan rakentaminen toteutuu.

Koti-Lappi Extra -verkkolehti kertoo tiivistetysti hankkeen taustoja ja muun muassa Boreal Bioref Oy:n ja CAMCE:n pääsiäisen alla käymistä tehdasneuvotteluista Kiinassa.

Itä-Lapissa on tapahtunut jo nyt paljon positiivista. Vireillä on Biorefin ohella paljon muuta. Keitele Group on kansikertaistanut tuotantonsa ja rakentaa pellettitehtaan.

Koti-Lappi Extra kertoo Patokankaan tehdashankkeiden ohella muutamia välähdyksiä siitä, mitä seutukuntaan tällä hetkellä kuuluu ja avaa uusia näkökulmia.

Tulevat tapahtumat Itä-Lapissa tulevat heijastumaan monella tavalla laajemmin Lappiin, Pohjois-Suomeen, mutta myös koko Suomeen.

Paljon erilaisia mahdollisuuksia avautuu. Samalla myös vuorovaikutus ja viestinnän tarve – paikallisesta näkökulmasta eteenkin Itä-Lapin ja Lapin sekä Koillismaan lähikuntien kesken – kasvaa.

Ensimmäinen Koti-Lappi Extra ilmestyi pääsiäisviikolla 11 500 lehden painoksena Sodankylän, Rovaniemen, Posion, Ranuan ja Kuusamon ydinalueilla sekä verkkolehtenä.

Koti-Lappi Extra on vapaasti luettavissa verkossa www.kotilappi.fi -sivun valikosta.

Jätä kommentti