REFRRER:path /

Koti-Lapin vuosikerrat auki verkossa

Unto Viitamäki
Vuosi 2019 aloitetaan vauhdikkaasti Arctic Lapland rallilla. Rallin toisen päivän kisakeskus on jälleen Kemijärvellä.
Vuosi vaihtuu. Koti-Lappi lehden päättyvän vuoden lehdet ja kaikki aiemmat vuosikerrat ovat 1.1.2019 saakka maksutta auki ja luettavissa verkosta näköislehtenä. Takana on taas vilkas vuosi Itä-Lapissa. Lehden sivuilta pääsee mukavasti kertaamaan kuluneen vuoden kotiseudun uutiset ja tapahtumat. Samoin reppikset ja henkilöjutut avaavat seutukunnan ja ihmisten kuulumisia.

Itä-Lappi ei uinu myöskään alkavana vuonna. Uusi vuosi 2019 aloitetaan vauhdikkaasti heti tammikuussa 24.1.-26.1. ajettavalla Arctic Lapland rallilla.

Rallin toisen päivän kisakeskus on viime vuoden tapaan Kemijärvellä ja varikkoalue on auki yleisölle.

Tapahtuman yleisöjärjestelyistä vastaavat Kemijärven yrittäjät kumppaneineen. Yleisö pääsee seuraamaan rallin etenemistä, tallien työskentelyä tauolla ja tutustumaan ralliautoihin varsin läheltä. Todennäköisesti on luvassa myös kuljettajahaastatteluja.

Mercedeksen formulatähti Valtteri Bottaksen ohella ralliin on ilmoittautunut myös F1-sarjaa ajanut Mika Salo. He vetävät varmasti myös joukon kansainvälistä autourheiluväkeä ja mediaa Rovaniemelle ja Kemijärvelle.

Alkuvuodesta odotetaan isoa uutista – Boreal Bioref Oy:n ympäristölupapäätöstä. Edelleen odotetaan hyvin vilkasta matkailukevättä.

Hyvää Uutta Vuotta!

Paljon tuttua, mutta myös yllättävää ja uutta on odotettavissa myös ensi vuodelta. Mukavia lukuhetkiä!

Koti-Lapin näköislehden vuosikerrat avautuvat tästä